Σύμφωνα με το άρθρο 9 της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254/2021 ΚΥΑ (Β’ 4187) ορίζεται η παρακολούθηση μαθημάτων με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι κηδεμόνες ή οι ενήλικοι μαθητές που εντάσσονται στις περιπτώσεις β’ (μαθητές/τριες άνω των 12 ετών, οι οποίοι ανήκουν στις κατηγορίες υποκείμενων νοσημάτων, σύμφωνα με την άνω ΚΥΑ) και γ΄ (μαθητές/τριες που συνοικούν με άτομο/άτομα που πάσχει/πάσχουν από υποκείμενο νόσημα που οδηγεί σε σοβαρή ανοσοκαταστολή, σύμφωνα με την άνω ΚΥΑ) υποβάλλουν στον/στην Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας με κάθε πρόσφορο τρόπο έως την Παρασκευή 1-10-2021 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Παρακαλούμε να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία:

  1. Ο/Η Διευθυντής/ντρια πρωτοκολλεί με εμπιστευτικό πρωτόκολλο την αίτηση- υπεύθυνη δήλωση και παραλαμβάνει σε σφραγισμένο φάκελο τα προβλεπόμενα στην προαναφερθείσα ΚΥΑ έγγραφα.
  2. Οι φάκελοι, οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν αριθμό εμπιστευτικού πρωτοκόλλου αίτησης και κωδικό της οικείας σχολικής μονάδας, θα πρέπει να αποσταλούν επί αποδείξει έως την Τετάρτη 6-10-2021 στο Τμήμα Ε’ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας.

Επισημαίνουμε ότι απαιτείται απόφαση της ως άνω Επιτροπής, προκειμένου να ενταχθούν οι μαθητές/τριες στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν έχετε ως άνω περιπτώσεις μαθητών/τριών, τα προβλεπόμενα έγγραφα περιγράφονται αναλυτικά στο 3δ του άρθρου 9 της προαναφερθείσας ΚΥΑ.

Γεωργία Γιαννάτου (τηλ. 210 6004801)

ΤΜΗΜΑ Ε’ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Δ.Δ.Ε. Β’ ΑΘΗΝΑΣ

4187b_2021-1