Η μαθητική κοινότητα του Αναξαγορείου ΓΕΛ Νέας Ερυθραίας εκπαιδεύεται σήμερα στις 11:00 το πρωί σε πρώτες βοήθειες από εθελοντές εκπαιδευτές του Kids Save Lives! 

pastedGraphic.png

 Στόχος της δράσης 

Η ευαισθητοποίηση των μαθητών μας, με στόχο τη διάσωση μιας ανθρώπινης ζωής από τους Πρώτους Παρευρισκόμενους.

Εσύ έχεις εκπαιδευτεί;

  

Παρακάτω παρατίθενται οι οδηγίες σύνδεσης των διαδικτυακών τάξεων που θα παρακολουθήσουν το Webinar του Εκπαιδευτικού Προγράμματος KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, με θέμα ‘’ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις’’, που προσφέρει το KIDS SAVE LIVES και η ΕΕΕΠΦ. 

Απαραίτητες ενέργειες πριν και κατά τη διάρκεια του Webinar: 

15 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος, συνδεθείτε εδώ: https://tinyurl.com/y2fhdfga(εναλλακτικά επιλέξτε:  https://tinyurl.com/bdw86rf8  |  παράκληση για σύνδεση με κλειστά μικρόφωνα και κάμερες).

Παρακαλούμε  δείτε αν θέλετε  μερικά εκπαιδευτικά videos στο κανάλι YouTube του KIDS SAVE LIVES για να προετοιμαστείτε και να γνωρίζετε περισσότερα για το αντικείμενο: https://www.youtube.com/channel/UCuSlZcHNiisKxFQPSkQubaw/videos

Μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα από απόσταση. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να τους κοινοποιηθεί το πλήρες μήνυμα μέσω email.

Καλή επιτυχία, ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!

Περιφέρειας Αττικής.

Εκπαιδευτικού Προγράμματος Σχολείων

KIDS SAVE LIVES -Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές

  1. https://kidssavelives.gr/ | https://eeepf.gr/

w